Térfigyelő Referenciáink

A szolgáltatásaink és az általunk telepített térfigyelő rendszerek sikerességét leginkább az elégedetten visszatérő Önkormányzatok hivatottak megítélni, akiket a teljesség igénye nélkül az alábbiakban említünk meg,

Vértesacsa - térfigyelő kamerarendszer kiépítése

Vértesacsa - térfigyelő kamerarendszer kiépítése

"Vértesacsa nem túl nagy, de nem is túl kicsi település. Éppen akkora, hogy az átutazó bűnözők megtalálják és gyorsan tova is száguldjanak. Ezt szeretnénk elkerülni a térfigyelő kamerarendszer kiépítésével."

Bővebben
Újhartyán - térfigyelő kamerarendszer telepítése

Újhartyán - térfigyelő kamerarendszer telepítése

„A migráns válság miatt egyre nagyobb veszélynek voltunk kitéve az autópálya közelsége miatt.” Ezért Újhartyán Önkormányzata úgy döntött, hogy a közbiztonság javítása és a bűncselekmények megelőzése érdekében az egész települést lefedő térfigyelő rendszer kiépítését végezteti el.

Bővebben
Sárospatak

Sárospatak

"Egy olyan rendszert sikerült kiépíteni, amely az országban is még egyedülálló, hiszen a legmodernebb térfigyelő kamerákat helyeztük ki a város főbb pontjain." - mondta el sajtótájékoztató keretében Aros János polgármester.

Bővebben
Tornyospálca

Tornyospálca

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Tornyospálcával szomszédos településeket már térfigyelő rendszereink védik, ezért növekedhetett meg itt hatványozottan a bűnözés.

Bővebben
Kisvárda

Kisvárda

A város különböző helyszínein egy ismeretlen piromániás szelektív hulladékgyűjtőket és nagy értékű gépjárműveket gyújtott fel.

Bővebben
Döge

Döge

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található 2115 fő lakosú település szegregációs perem területén elszaporodtak a termény és falopások.

Bővebben
Fényeslitke

Fényeslitke

Egy bankjegy hamisító a településen akarta teríteni a hamis pénzeket. Az egyik boltosnak feltűnt a hamis bankjegy, amivel fizetni akart, azonban amire észrevette a bűnöző már távozott a boltból.

Bővebben
Bercel

Bercel

A helyszíni felmérésnél a Polgármester Asszony elmesélte, hogy egy hónappal ezelőtt új játszótereket és parkokat alakítottak ki a településen. Az új padokat, szemeteseket és szobrokat azóta megrongálták, összetörték és legrafizitizték. Sőt volt olyan tér is, ahonnan a lebetonozott padokat elvitték.

Bővebben
Etyek

Etyek

A Fejér megyei Etyeki dombságban elhelyezkedő 4 ezer fő lakosú település borairól méltán híres. A településen évente négyszer kerül megrendezésre a bor és gasztronómiai fesztiválok. A fesztivál ideje alatt a kis községbe látogató napi 15 ezer fő sokszorosa a lakosság számának.

Bővebben

Kérjen ajánlatot és spóroljon meg több millió forintot automata térfigyelő kamerarendszereinkkel!


Közbiztonsági térfigyelő kamerarendszer telepítésére vonatkozó igény esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és prezentációkkal állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot