Referenciáink

Kisvárda


A város különböző helyszínein egy ismeretlen piromániás szelektív hulladékgyűjtőket és nagy értékű gépjárműveket gyújtott fel. Mivel nem állíthattak minden hulladékgyűjtőhöz éjszakákra rendőröket, ezért elhúzódott az elkövető felderítésére. Emiatt a városban rossz közhangulat kezdett el eluralkodni. Tovább rontotta a közbiztonságérzetet, hogy egy besurranó tolvaj portyázott a társas és kertes házakban.

Eredmények

A térfigyelő rendszer bővítését követően a kamera képek jól megfigyelték az egyik lakásban még táska nélkül bemenő, de egy nagy sporttáskával távozó személyt. Majd fél órával később egy kertes házból pedig már egy kerékpárral ment tovább a harmadik házhoz. A nagyfelbontású felvételeken a rendőrség könnyedén felismerte az elkövetőt. Majd a piromániást is elfogták. Ezzel megszűntek az éjszakai gyújtogatások, és újra nyugodtan alhatnak Kisvárda lakói. A rendőrkapitány elmondása alapján a térfigyelő kameráknak köszönhetően a közúti balesetek tisztázása eddig még soha sem volt ennyire egyszerű és gyors.

Kérjen ajánlatot és spóroljon meg több millió forintot automata térfigyelő kamerarendszereinkkel!


Közbiztonsági térfigyelő kamerarendszer telepítésére vonatkozó igény esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és prezentációkkal állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot