Térfigyelő technológia

Nyugalmat és biztonságot teremtünk. Tűéles automata térfigyelő rendszereink segítségével hatékonyan védheti települése nyugalmát. A 3MP felbontású kameráink teljesen automaták , ezért nincsen szükség emberi erőforrásra a kezelésükhöz.

Intelligens térfigyelő rendszereink képtartalom elemzés révén automatikusan detektálják a gyanús eseményeket és bűncselekményeket, amelyekről azonnal értesítést küldenek. Ezáltal nem szükséges állandó 24 órás kezelő személyzetet biztosítani.

Ezáltal évenként minimálisan 6,5 millió forint üzemeltetési költséget takarítanak meg az önkormányzatok. (4 fő operátor váltott műszakban 8 órás minimálbéren járulékokkal (134.925 Ft) számolva évi = 6.477.700 Ft).

Az alábbiakban felsorolt intelligens képelemző analitikák nagyban segítenek a bűncselekmények azonnali felismerésében és megelőzésében valamint a hosszútávú kiadások csökkentésében is.

Detektált esemény Figyelmezetés Reakció leírása
Tiltott területre történő belépés (kijelölt területrészen történő mozgás detektálása) Betörésveszély! Biztonsági szolgálat értesítése
Nem megfelelő irányú mozgás, Menetiránnyal szemben közlekedő gépjármű Életveszély! Riasztás küldése a rendőrségnek
Kerítés átmászása (virtuális vonalon való áthaladás) Betörésveszély! Biztonsági szolgálat értesítése
Piros lámpán történő áthaladás Balesetveszély! Rendszámmal együtt küld riasztást a rendőrségnek
Egy adott helyszínen nem jellemző, nagy mennyiségű embertömeg alakul ki. Zavargásveszély! Riasztás küldése a rendőrségnek
Autópályán gépjárművek torlódása Balesetveszély! Biztonsági szolgálat értesítése
Záróvonal átlépése Szabálysértés! Értesítés küldése a rendőrségnek
A teljes kamera képe megváltozik – elforgatták a kamerát Szabotázs! Biztonsági szolgálat értesítése
Rendszám felismerés Körözött gépjármű! Sorompó nyitása / tiltása
Tilosban parkolás / várakozni tilos idő túllépése Szabálysértés! Riasztás küldése közterületnek

Extra nagy felbontású felvételeket készítő, 3 Megapixeles éjjellátó kameráink 10 x élesebb és részletgazdagabb képet rögzítenek a hagyományos analóg kamerákhoz képest.

Megoldásaink

A rögzített felvételek visszajátszásánál kijelölhető kisebb területrészletek ahol az eseményeket keressük.

  • például: egy nagyobb utcaképen csak a bejárati ajtó előtti mozgást keressük
  • egy helyszínen otthagyott gyanús bőrönd kijelölését követően automatikusan leszűri a rendszer a bőröndnél történt mozgásokat és egyszerűen kideríthető az elkövető
  • Ezáltal a felvételek visszakeresésére fordított idő nagymértékben lecsökkenthető

A fenti felsorolt funkciókon felül a folyamatos Kutatás + Fejlesztéseinknek köszönhetően további algoritmusok is beépítésre kerülnek, hogy megoldásokat találjunk az egyre újabb veszélyhelyzetek detektálására és a partnereink felhasználási igények kielégítésére.

Kérjen ajánlatot és spóroljon meg több millió forintot automata térfigyelő kamerarendszereinkkel!


Közbiztonsági térfigyelő kamerarendszer telepítésére vonatkozó igény esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és prezentációkkal állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot