Térfigyelő megoldások

Napjainkban magyarországi városok és községek közterületein elkövetett bűncselekmények megelőzése és visszaszorítása egyre nagyobb kihívások elé állítja az Önkormányzatokat, hogy a lakosság és az üzleti szféra szereplői részére megteremtsék a nyugodt élhető környezetet.

A közbiztonsági térfigyelő kamerák preventív visszatartó ereje, bűnmegelőző hatása már sok helyen bizonyított. Az utcai erőszak, az autólopások, a társasházi besurranások, a falfirkálások és a rongálások a megfigyelt területekről kiszorultak a meg nem figyelt területekre. A térfigyelő kamerarendszerek ezen kívül hozzájárultak a betörések és bankrablások számának csökkenéséhez is.

A hatékony bűnmegelőzés és a bűnfelderítés érdekében a térfigyelő kamerákra egyre elengedhetetlenebb igény mutatkozik. A Térfigyelő rendszerek kiépítése, gyorsan megtérülő infrastrukturális megoldást jelentenek, amely beruházással biztosítható a jobb, személy, vagyon és közbiztonság megteremtésére.

Megoldásaink

Felmérjük, megoldjuk, kivitelezzük


Cégünk rendelkezik minden szakmai tapasztalattal és engedéllyel, ami elengedhetetlenül szükséges a térfigyelő rendszerek kivitelezéséhez és karbantartásához.

Ingyenesen felmérést végzünk

Kollégáink ingyenesen kimennek Önökhöz, és az önkormányzat igényei alapján felmérjük a település beépítettségi, domborzat adottságait és az áramvételezési lehetőségeket, majd tájékoztatást adunk a műszaki és pénzügyi lehetőségekről.

Hatékonyan konzultálunk

Önkormányzat testületi ülésén prezentáljuk a leendő térfigyelő rendszer megvalósítását, műszaki tartalmát, jogi előírásokat és végül válaszolunk az összes felmerülő kérdésre.

Pontos árajánlatot adunk

A felmérést követően árajánlatunk mindent részletesen tartalmaz, áramszolgáltatói és internetszolgáltatói költségeket is. A kivitelezés során egyéb rejtett járulékos költségekkel nem fognak találkozni.

Segítünk pályázatírásban

Segítünk az önkormányzatok térfigyelő rendszer beszerzésére irányuló sikeres pályázatát. A pályázati előírásoknak megfelelően előkészítjük a beadványokat.

Megszerezzük az összes engedélyt

Hátradőlhetnek, hiszen átvállaljuk a teljes ügyintézést a kapcsolódó hatóságoktól beszerezzük a kiépítésekhez szükséges engedélyeket, hozzájárulásokat, közműegyeztetéseket.

Teljeskörű támogatást adunk

A felhasználóknak oktatásokat tartunk és a felmerülő kérdéseikre információs vonalat biztosítunk. A térfigyelő rendszer sikeres működését általány díjas és eseti karbantartások keretében hosszútávon biztosítjuk.

Pályázzunk együtt a településük térfigyelő rendszerének megvalósítására

 • Elkészítjük a kiviteli és megvalósulási terveket és helyszínrajzokat
 • Lebonyolítjuk az engedélyezési eljárásokat és beszerezzük tulajdonosi hozzájárulásokat
 • A helyi áramszolgáltatónál az Önkormányzat felhatalmazásával megkötjük a különböző megállapodásokat, igény bejelentéseket. Jóváhagyatjuk velük a kiviteli tervet valamint előkészítjük az önkormányzat és az áramszolgáltató közötti szerződéseket
 • Egyeztetünk a helyi távközlési cégekkel a szabad frekvenciák felhasználásáról és kiosztásáról
 • Elvégezzük a helyszínenként szüksége Közműegyeztetéseket
 • A műemlékvédelem alá tartozó épületekre való telepítéshez beszerezzük az Örökségvédelmi Hivatal engedélyét
 • A helyi áramszolgáltatóval megkötjük a Létesítési, Munkavégzési, Üzemeltetési és Kivitelezési megállapodásokat, majd a Csatlakozási és Energia Szolgáltatói Szerződéseket a Fogyasztói Igénybejelentéseket valamit a Bérleti szerződéseket
 • A helyi áramszolgáltató előírásai alapján elkészítjük a Kiviteli tervet, melyet jóvá is hagytunk
 • Javaslatokat teszünk a térfigyelő rendszer hosszú távon való működésének megvalósítására és karbantartására
 • És végül elkészítjük a térfigyelő rendszer Nemzeti Adatvédelmi Nyilvántartásba történő bejelentését
 • Tulajdoni Hozzájárulások beszerzése a nem önkormányzati tulajdonban lévő épületekre helyezendő rádiós átjátszók létesítéséhez: az Egyházaktól (templomtoronyra), MÁV-tól (átjátszó toronyra), Társasházaktól (tetőire), Vízműtől (víztoronyra) stb.
 • Közútkezelői Hozzájárulás beszerzés közút mellett elhelyezkedő térfigyelő rendszer oszlopokra

Kérjen ajánlatot és spóroljon meg több millió forintot automata térfigyelő kamerarendszereinkkel!


Közbiztonsági térfigyelő kamerarendszer telepítésére vonatkozó igény esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és prezentációkkal állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot