Referenciáink

Tornyospálca


A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található Tornyospálcával szomszédos településeket már térfigyelő rendszereink védik, ezért növekedhetett meg itt hatványozottan a bűnözés. A szomszédos településekről kiszorult bűnözök átirányulása egyre nagyobb kihívás elé állította a települést. Ekkor kérdezte meg Lukácsi Attila Polgármester a környező települések polgármestereit a kiépített térfigyelő rendszerekkel kapcsolatos tapasztalataikról. A szomszédos polgármesterek ajánlásával kereste fel cégünket és született meg az elhatározás a községi térfigyelő rendszer kiépítéséről.

Eredmények

A kiépítést követően a szeptemberi almaszüretnél már is nagy hasznát vették a térfigyelő rendszenek. A frissen leszüretelt egész éves munka gyümölcs a több tonna alma betakarítását hatalmas ládákban összegyűjtve a sötétedés miatt éjjelre kint hagyták, amelyet illetéktelenek több platós teherautóval gyorsan eltulajdonítottak. A térfigyelő kamerák természetesen rögzítették a rendszámokat és a termény az elkövetőkkel együtt hamar kézre került. Tornyospálca polgármestere a térfigyelő rendszer pozitív eredményeit látva további térfigyelő kamerák beruházását tervezi a közeljövőben.

Kérjen ajánlatot és spóroljon meg több millió forintot automata térfigyelő kamerarendszereinkkel!


Közbiztonsági térfigyelő kamerarendszer telepítésére vonatkozó igény esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és prezentációkkal állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot