Referenciáink

Bercel


A helyszíni felmérésnél a Polgármester Asszony elmesélte, hogy egy hónappal ezelőtt új játszótereket és parkokat alakítottak ki a településen. Az új padokat, szemeteseket és szobrokat azóta megrongálták, összetörték és legrafizitizték. Sőt volt olyan tér is, ahonnan a lebetonozott padokat elvitték. További kihívást jelentett, hogy a településen négy műemlék kastély és további 5 kúria található.

Az közterületi térfigyelő kamerák segítségével lehetővé vált az értékeket megrongáló személyek felderítése és már érezhető preventív hatásuk van a vandalizmussal szemben.

Eredmények

A kiépítést követően teljesen megszűnt a vandálok tevékenysége a településen. A felnőtt és gyermek lakosság azóta is élvezhetik a helyreállított játszótereket és parkokat. A beüzemelést követően egy héten belül a Tabán utcai szegramentumban elhelyezett egyik térfigyelő kamera hatására elköltözött a településről a sok problémát okozó bűnöző család, a helyiek nagy örömére.

Kérjen ajánlatot és spóroljon meg több millió forintot automata térfigyelő kamerarendszereinkkel!


Közbiztonsági térfigyelő kamerarendszer telepítésére vonatkozó igény esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és prezentációkkal állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot