Blog

Befektetés a jövőbe a nagyfelbontású kamerákkal

2016.03.08Szerző: Kaposi Gábor
Befektetés a jövőbe a nagyfelbontású kamerákkal

A For Rest mint az innovációk folyamatos követője, magas minőségű megfigyelő rendszerek kivitelezését nyújtja a partnerei részére.

Ezt jelzi az általunk telepített IP alapú, multi-Megapixeles felbontású megfigyelő rendszerek, amely lehetővé teszi az extra nagy felbontású, kiváló minőségű kameraképeket. A hagyományos CCTV biztonsági kamerákhoz képest 7-20-szor nagyobb felbontás lehetővé teszi az apróbb részletek jobb megkülönböztetését az egyes személyek arcfelismerését vagy a rendszámtáblák felismerést.

Az élőképek és a felvételek kinagyíthatóságának köszönhetően a képtartalom közelebbről is megvizsgálható miközben a kép mindvégig éles marad. Nem utolsó sorban, a beruházási költségek is csökkenek, hiszen egy darab kamerával, sokkal nagyobb terület fedhető le, mint korábban a kisfelbontású kamerák esetében.

Kategóriák

Kérjen ajánlatot és spóroljon meg több millió forintot automata térfigyelő kamerarendszereinkkel!


Közbiztonsági térfigyelő kamerarendszer telepítésére vonatkozó igény esetén kérjük forduljon hozzánk bizalommal. INGYENES szaktanácsadással, helyszíni felméréssel és prezentációkkal állunk rendelkezésére.

Kérjen ajánlatot